Датум и вријеме објављивања: 12.1.2012 8:42

Саопштење Центра за комуникацију "Правда" а поводом потписане Коалиције избегличких удружења Србије и СНС-а

лого

Центар за комуникацију Правда из централне Србије одбацује  потписан споразум измедју СНС-а и Коалиције избегличких удружења и позива све избеглице у Србији да ускрате подршку СНС и Коалицији коју води гдин Линта.

Исти они који су унесрећили Србе у Хрватској, који су им упутили фаталну претњу да не прихвате план "З 4", који су издали чак и свог вођу и матичну странку ... они са којима нико неће релевантан у свету ни да прича и којима не дозвољавају ни да пређу државну границу са Хрватском ... ти су се сјединили у неприродан брак џелата и жртве.

Брак у којем жртву представља анонимни гдин Линта као самозвани лидер који успут речено никада није ни био избеглица и који је десетине година у Србији директно радио за хрватску Владу до пада ХДЗ-а (веома индикативно !?) а против интереса Срба, ето тај двојац треба да реши све избегличке проблеме које Свет није успео да реши.

Позивамо избјеглице да наставе борбу за своја права, али да се политички не сврставају ни у једну странку јер то може угрозити њихову позиицију. Шта уколико странка коју су јавно подржали изгуби на изборима ? Тко ће сносити последице а тко  ће добити ? Избеглице ће изгубити све а гдин Линта ће свакако добити посланичко место у Скупштини без обзира на исход избора. Чиста трговина !

Позивамо зато државу да хитно забрани манипулације избеглицама јер по "Конвенцији УН о избеглицама " избеглице могу имати политички став али не смију учествовати ни у каквим политичким радњама.


Центар за комуникацију "Правда"
Драган Секуловић,председник УО

Назад