МИТРОВИЋ: СУТРА У БЕОГРАДУ САСТАНАК СА НИКОЛИЋЕМ

Предсједник Републике Србије Томислав Николић
Предсједник Републике Србије Томислав Николић

БАЊАЛУКА, 9. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Организације породица заробљених, погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске Недељко Митровић најавио је да ће сутра у Београду присуствовати пријему, који поводом Међународног дана људских права, организује предсједник Србије Томислав Николић.

Митровић је Срни рекао да ће Николић примити делегацију од пет чланова Координације српских удружења породица несталих лица са простора бивше Југославије. 

"Имаћемо прилику да предсједнику Србије укажемо на разна опструктивна понашања, дискриминацију и политиканство у процесу тражења несталих, па и у процесуирању ратних злочина", навео је Митровић. 

Он је додао да је састанак предвиђен за 12.00 часова у кабинету предсједника Србије. 

Осим Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Српске, Координацији су приступила и удружења родитеља и породица ухапшених, заробљених и несталих лица СР Југославије /Нови Сад/, породица несталих и погинулих лица "Суза", породица киднапованих и несталих лица на Косову и Метохији, породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији /Београд/, породица киднапованих и убијених на простору Косова и Метохије "Црвени божур" /Сутоморе/, те Савез удружења породица заробљених и несталих лица Републике Српске у БиХ.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане вијести

МИТРОВИЋ:СУТРАШЊИ СКУП - ПРОВОКАЦИЈА И ПОНИЖЕЊЕ ПОРОДИЦА НЕСТАЛИХ

МИТРОВИЋ: ИДЕНТИФИКАЦИЈЕ У ЗАВОДУ ЗА СУДСКУ МЕДИЦИНУ СРПСКЕ