ОДАВАЊЕ ПОШТЕ ПОГИНУЛИМ ПОЛИЦАЈЦИМА

mup_rs_logo

ШАМАЦ, 4. АПРИЛА (СРНА) - Припадници Полиције станице у Шамцу положиће данас цвијеће на споменик погинулим припадницима полиције у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату поводом Дана полиције Републике Српске и 20 година од постојања МУП-а РС.

Начелник Центра јавне безбједности Добој Тихомир Нарић рекао је да је поводом овог јубилеја у протеклих седам дана добојски Центар организовао више активности као што су добровољно давалаштво крви, посјете породицама погинулих полицајаца, турнир у малом фубалу.

Нарић је навео да је полиција данас, у односу на прије 20 година, савременија, бржа и да има веће повјерење грађана, али да је за бољу безбједности неопходна и добра сарадња са локалним заједницама.

Он је истакао да са представницима свих општина у добојској регији има добру сарадњу.

На турниру у малом фудбалу у Шамцу, на којем је синоћ учествовало 13 полицијских станица, прва три мјеста припала су полицијским станицама из Добоја, а четврто екипи домаћина.

За најбољег фудбалера проглашен је Зоран Петковић, за најбољег стријелца Дражен Моћић, а за најбољег голмана Војин Божановић.
       
Начелник општине Шамац Саво Минић рекао је да овакве догађаје треба подржати и честитао је данашњи празник Полицији и МУП-у РС.

 

 

Извор: срна