fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

У БЕОГРАДУ СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ „ФОНДА ДИЈАСПОРА ЗА МАТИЦУ“

tl_files/ug_jadovno/img/preporucujemo/2015/Fond-1.jpg

У Београду ће данас бити одржана годишња Скупштина Удружења „Фонд диjаспора за матицу“ коjа ће окупити представнике Срба из Европе, Канаде и Аустралиjе.
Скупу ће у своjству госта присуствовати директор Представништва Републике Српске у Београду Млађен Цицовић и предсjедник Удружења „Јадовно“ Душан Басташић.

Током скупштине представници Управе Фонда предочиће информациjе о хуманитарном дjеловању Фонда у протеклоj години, посебно на отклањању посљедица прошлогодишњих временских непогода и о планирним хуманитарним активностима у наредноj години.

У своjству госта Скупштине очекуjе се учешће представника државних органа и предсjедника општина из Србиjе и Републике Српске, коjима jе Фонд пружио значаjну помоћ у отклањању посљедица прошлогодишњих поплава, саопштено jе из Управе Удружења
„Фонд диjаспора за матицу“.

Удружење „Фонд диjаспора за матицу“ створено jе 1999. године с циљем изражавања солидарности српског народа у одбрани и обнови земље током и послиjе агресиjе НАТО-а.

Основни задатак Фонда jе да jачањем солидарности помаже у обнови и развоjу матице, бржем рjешавању нагомиланих хуманитарних проблема и повезивању српског народа, наводи се на саjту „Фонда“.

Скупштина Удружења „Фонд диjаспора за матицу“ почиње у 11.00 часова у Центру „Сава“.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане виjести:

Скупштина Фонда диjаспора за матицу

Диjаспора: Поплављенима милион евра – Jadovno 1941.

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: