fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

У ПЕТАК О ЗНАЧАЈУ МЕДИЈА

Clanovi_odbora_za_dijasporu_i_Srbe_u_regionu-497c1c02Одбор Скупштине Србиjе за диjаспору и Србе у региону одржаће у петак, 27. фебруара, сjедницу о теми „Значаj медиjа за информисање о положаjу диjаспоре и Срба у региону и за обавиjештеност Срба у региону и диjаспоре о стању у матичноj држави“.

У раду сjеднице скупштинског Одбора учествоваће представници медиjа у Србиjи и српских медиjа у региону – уредници информативних програма, главни и одговорни уредници новина и директори агенциjа, коjи се баве информисањем о положаjу диjаспоре и Срба у региону и обавjештавању Срба у региону и српске диjаспоре о стању матичноj земљи.

Учешће су потврдили и представници Министарства културе и информисања Србиjе, Министарства спољних послова и Управе за сарадњу с диjаспором и Србима у региону, саопштено jе из Скупштине Србиjе.

У наjави догађаjа наводи се да jе информисање jедан од веома битних сегмената у очувању и jачању веза матице са суграђанима коjи живе у иностранству, а перманентна комуникациjа матице са диjаспором и Србима у региону важан предуслов међусобне помоћи и разумиjевања.

Истиче се да jе зато улога домаћих медиjа у информисању о положаjу српске диjаспоре и Срба у региону подjеднако важна као и улога медиjа српске диjаспоре и Срба у региону у обавjештавању о стању у матичноj држави.

Сjедница Одбора почеће у 11.00 часова у малоj сали Дома Народне скупштине.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане виjести:

Сваки други Србин живи изван Србиjе – Jadovno 1941.

Патриjарх Иринеj подржао хуманитарну … – Jadovno 1941.

Диjаспора: Поплављенима милион евра – Jadovno 1941.

Србиjо, немоj да ћутиш – Jadovno 1941.

ДИЈАСПОРА ОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ МИНИСТАРСТВО – Jadovno 1941.

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: