fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

Вучић: Србију да згазите нећете и то вам поручујем из центра Србије, из Шумадије

Александар Вучић

Александар Вучић

Премиjер Србиjе Александар Вучић рекао jе да Србиjа неће дозволити никоме да jе гази и поручио да Срби своjу величину показуjу и тиме што су у стању да се поклоне и туђим жртвама онако како се клањаjу и пред своjим.

„Србиjу да згазите нећете и то вам поручуjем одавде из центра Србиjе из Шумадиjе jер Србиjу ћемо умети да штитимо“, рекао jе Вучић на отварању моста у Блазнави.

Он jе навео да су у посљедње вриjеме неки риjешили да различитим резолуциjама поново стављаjу Србима биљег оних коjи треба да се стиде прошлости.

„Ми Срби своjу величину показуjемо и тиме што смо у стању да се поклонимо и туђим жртвама онако како и пред своjим, пред стотинама хиљада погинулих у свим отаџбинским ратовима. Али немоjте да нас терате да се осећамо понижено зато што смо Срби и зато што смо се jуначки борили за своjу слободу. Немоjте да нас терате и немоjте да нас газите jер то вам нећемо дозволити ма како да се зовете и ма како да сте jаки“, нагласио jе Вучић.

Он jе истакао да они коjи мисле да jе довољно да заприjете и кажу да су Срби ваљда jедини криви за оно што се збивало на простору бивше Југославиjе и да треба да забораве и Јасеновац и Јадовно и сва српска стратишта, у суштини само говоре и показуjу ко jе изазивао многе ствари на том простору.

„А вама Енглези и свима осталима хвала на великом приjатељству коjе сте нам показали, хвала вам много на томе, а ми Срби чуваћемо себе и своj образ jер само сами себи можемо образ да укаљамо“, поручио jе Вучић.

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

Везане виjести:

ЗАЈЕДНИЧКИ ДАН СЈЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ СРБЕ – 5. АВГУСТ …

николић и вучић да не учествуjу у демонизациjи српског народа

НЕ МОЖЕ СЕ РЕЋИ ДА ЈЕ СТЕПИНАЦ БИО СВЕТАЦ – Jadovno …

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: