fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

ОБИЉЕЖАВАЊЕ 11 ГОДИНА ОД МАРТОВСКОГ ПОГРОМА

Албанац ломи крст на цркви Светог Саве у jужноj Косовскоj Митровици током мартовског погрома 2004.

Албанац ломи крст на цркви Светог Саве у jужноj Косовскоj
Митровици током мартовског погрома 2004.

Директор Канцелариjе за Косово и Метохиjу у Влади Србиjе Марко Ђурић присуствоваће сутра у Косовскоj Митровици обиљежавању 11 година од погрома над Србима на Космету.

Предвиђено jе да Ђурић у 10.00 часова присуствуjе помену жртвама страдалим на Косову и Метохиjи и положи виjенац код споменика „Бели анђео“, наjављено jе из Канцелариjе за Косово и Метохиjу.

Ђурић ће потом у сали „Митровачког двора“ у 13.00 часова присуствовати Академиjи сjећања, на коjоj ће се обратити присутнима.

Директор Канцелариjе за Косово и Метохиjу ће истог дана посjетити Звечане, гдjе ће у 15.30 часова са бившим фудбалером и репрезентативцем Србиjе Деjаном Станковићем уручити комплете спортске опреме фудбалерима клубова „Трепча“ и „Звечан“, донациjу прослављеног српског спортисте.

Ђурић и Станковић ће са младим глумцима, члановима екипе филма „Енклава“, присуствовати спортском часу у Основноj школи „Вук Караџић“ у Звечану.

Они ће затим са члановима екипе филма „Енклава“ – режисером и глумцима, присуствовати конференциjи за новинаре и премиjерноj проjекциjи филма „Енклава“ на Косову и Метохиjи са почетком у 17.30 часова.

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

Везане виjести:

Позив за обележавање годишњице мартовског погрома у Грачаници

ПОЗИВ ДА БУДЕ СПРИЈЕЧЕН 17. МАРТ

Да се не заборави!

Косово – Јадовно 1941.

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: