fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

СРПСКИ МЕДИЈИ ИГНОРИШУ СРПСКЕ ЖРТВЕ НА КОСМЕТУ

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2015/Gdje_su_nasi_najmiliji.jpg

Удружење породица киднапованих и убиjених Срба на Косову и Метохиjи саопштило jе да наjвећи броj српских медиjа игнорише њихово постоjање и борбу за истину, док су се своjевремено, када jе то било актуелно, сви без изузетка бавили Сребреницом, „опсадом Сараjева“, „опсадом Вуковара“ и Рачком.

„Православци, зар jе могуће да готово већи дио медиjа како електронских тако и штампаних нису обjавили нашу наjаву протеста у Подгорици и пратили протест на коjем смо доказаног злочинца Хашима Тачиjа дочекали са паролом `злочинац Тачи завио Метохиjу у црно`“, питаjу из овог удружења.

У саопштењу се додаjе да су само листови „Политика“ и „Наше новине“ у Србиjи, Новинска агенциjа Републике Српске – Срна и Телевизиjа БН у Републици Српскоj, те дио интернет новинских портала, подржали породице оних коjи су мучки убили и киднаповали Тачиjеви сљедбеници.

Из овог удружења наводе да су се „српски медиjи, коjи сада игноришу српске жртве, здушно бавили жртвама других народа, што jе доприниjело да сви српски генерали из тадашње ЈНА буду ухапшени и предати Хагу, гдjе се и данас налазе“.

„Захваљуjући српским медиjима и тадашњоj власти, сви српски генерали су у Хагу. Погубно по породице српских жртава jе да су словеначки, хрватски, муслимански и албански злочинци умjесто у Хагу, постали предсjедници, премиjери и министри злочиначких држава“, наводе из овог удружења.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане виjести:

ВУЧИЋ ДА ЈАВНО ЗАТРАЖИ ОСЛОБАЂАЊЕ КИДНАПОВАНИХ СРБА

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: