fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

Машић из Лондона

Оно што НВО планираjу да ураде 11. jула у центру Београда имаће теже последице по Србиjу од било коjе резолуциjе

Ратко Дмитровић

Ратко Дмитровић

ПЛАН jе следећи; седам хиљада људи, 11. jула, дакле, за неколико дана, треба да дође у центар Београда, пред Скупштину Србиjе – у исто време док у Поточарима буде траjало обележавање 20 година од страдања Бошњака у Сребреници – и легне на асфалт. Зашто? Због Сребренице. Снажна симболика, jош jача асоциjациjа, кристално чиста порука: тела на земљи, центар Београда, све jе кренуло из Београда, Србиjа се извињава, тражи опроштаj, признаjе кривицу…

Ако се ово догоди, а иза плана стоjе познате дружине: „Жене у црном“, Хелсиншки одбор, Инициjатива младих, ЈУКОМ… последице по Србиjу могу да буду горе и далекосежниjе од оних коjе са собом носи енглеска резолуциjа о Сребреници.

Наиме, из кругова организатора процурила jе информациjа да jе за наjављену представу у Београду већ обезбеђено тридесетак телевизиjских екипа из целог света а прва реченица њихових извештаjа, у то сам убеђен, гласиће: „Србиjа jе данас признала одговорност за геноцид у Сребреници.“

Може Влада Србиjе да усваjа и саопштава шта хоће, кабинет председника Србиjе такође, то у светске медиjе неће, или ће реченица, две у врх главе. Извештаjи с перформанса за Сребреницу траjаће колико буде потребно да се публици широм света усади „коначна истина“: Србиjа jе крива, Срби су геноцидни.

Све што jе до сада у Београду рађено на сатанизациjи Србиjе и Срба, од стране споменутих организациjа и њима припадаjућих кругова, ниjе ни за поређење с горњим планом. Ако ово успе, лидери невладиних дружина, децениjски прегаоци на бетонирању апсолутне српске кривице за све што се деведесетих догађало на тлу бивше Југославиjе, могу у пензиjу. Њихова мисиjа, задатак, проjекат… биће испуњен.

Инициjатор лежања испред Скупштине Србиjе зове се Душан Машић. Веруjем да вам то име ништа не значи, па ево неколико основних података: човек jе своjевремено учествовао у покретању Радиjа Б-92, те на истом водио информативни програм. Касниjе jе радио за Американце, па нешто петљао у Г-17 плус (сећа ли се неко те екипе?) а данас jе новинар британског Би-Би-Сиjа. Живи у Лондону. Опет Лондон, опет Енглеска.

Ништа се на овом тлу, пуних 150 година не догађа случаjно, а кад су Енглези у питању све jе до танчина испланирано. Хладно, хируршки и антисрпски. Још од Дизраелиjа. Машић jе у овом случаjу, разуме се, само средство.

Извор: НОВОСТИ

 

Везане виjести: Ратко Дмитровић

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: