fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

ЗАПАДНИ КОНТРОЛОРИ МОЋИ ИСПЛАНИРАЛИ УБИСТВА СРЕБРЕНИЧКИХ МУСЛИМАНА

Шеих Имран Назар Хосеин
Шеих Имран Назар Хосеин

Свjетски стручњак за исламска питања Шеих Имран Назар Хосеин изjавио jе да jе алиjанса коjа контролише моћ и власт на Западу, испланирала убиство муслимана у Сребреници.

Он jе нагласио да не може бити стављена кривица само на српску воjску, коjа jе преузела контролу у Сребреници, упркос чињеници да су воjне снаге УН биле присутне у граду и коjе су имале задатак и одговорност да заштите муслимане на простору коjи jе био одређен као заштићена зона УН.

„Историjа ће jедног дана показати да су добили инструкциjе да дjелуjу на начин како су дjеловали, да би масакр, коjи jе био планиран, могао бити изведен. Њихово повлачење омогућава нам да споjимо коцкице и препознамо да су Србима у БиХ намjестили они коjи су створили услове за масакр да би био оправдан илегални напад НАТО-а на балканске православне хришћане“, рекао jе Хосеин за „Глас Српске“.

Он jе истакао да jе тим ратовима Запад балкански пригрлио балканске муслимане у политички, економски и воjни загрљаj из коjег никада неће побjећи.

Говорећи о предложеноj резолуциjи о Сребреници, Хосеин jе рекао да Русиjа ниjе уложила вето сви православни хришћани били би званично означени као нациjа одговорна за чињење геноцида над муслиманима у БиХ.

Према његовим риjечима, након тога би резултат био предвидив – узаjамна мржња међу муслиманима и православним хришћанима у том диjелу свиjета не само да би порасла, већ би остала перманентна без икакве наде за било какав будући мир и помирење.

„Британска резолуциjа о Сребреници имала jе за циљ, између осталог, да саботира било какву могућност помирења, мира и приjатељства између муслимана и православних хришћана на Балкану“, додао jе Шеих Имран Назар Хосеин.

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

Везане виjести:

Сребреница, резолуциjа, сврха – Jadovno 1941.

Јехуда Бауер: У Сребреници jе било масовно убиство, а не …

„Пуцали сте на мене, jа вам опраштам и поклањам живот …

Подриње – Jadovno 1941.

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: