fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

„ТЕЖИНА ЛАНАЦА ДВА“ 22. И 23. ЈАНУАРА У БАЊАЛУЦИ

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/preporucujemo/2015/Tezina_lanaca_2.jpg

Униjа студената Републике Српске организоваће у четвртак и петак, 22. и 23. jануара, три бесплатне проjекциjе документарног филма „Тежина ланаца два“ Бориса Малагурског.

Проjекциjа 22. jануара одржаће се у Културном центру Бански двор са почетком у 18.00 часова, а 23. jануара одржаће се двиjе проjекциjе у Дому омладине са почетком у 17.00 и 19.30 часова, наjављено jе из Униjе студената.

У Униjи студената наводе да се организовањем прве премиjере филма у региону, студенти Републике Српске придружуjу многим младим људима широм планете коjи су показали интересовање да чуjу и другу причу осим оне коjа jе пласирана последњих децениjа и истовремено шаљу поруку да jе у Републици Српскоj то могуће, без обзира да ли ће се сагласити са свим што jе наведено у овом документарном филму.

„Малагурски вjеруjе да своjим филмом може да покрене људе на акциjу, да почну да вjеруjу у снагу личног доприноса напретку друштва у коме живе. Загушени црним хроникама и лицемjерjем неолиберализма, жељни оптимизма и амбиjента у коме можемо да развиjамо наше потенциjале, студенти Републике Српске овим ће дати подршку младом режисеру да настави путем коjим га воде његова увjерења“, поручуjу из Униjе студената.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане виjести:

ЗАШТО ЈЕ ЗАБРАЊЕНА ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМА „ТЕЖИНА ЛАНАЦА

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: