fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

ОТВАРАЊЕ ИЗЛОЖБЕ „ЕКОНОМИЈЕ ЈАСЕНОВАЧКОГ ЛОГОРА“ СУТРА У БЕОГРАДУ

Izlozba_ekonomije_Jasenovackog_logora-3e258ca6У Галериjи науке и технологиjе Српске академиjе наука и умjетности у Београду сутра ће бити отворена изложба „Економиjе jасеновачког логора“, чиjи jе аутор виши кустос у Јавноj установи „Спомен-подручjе Доња Градина“ Тања Тулековић.

Директор те установе Милорад Буква потврдио jе Срни да jе изложба у Београду организована поводом обиљежавања 27. jануара, Међународног дана сjећања на жртве холокауста.

„Осим тога, планом рада установе `Спомен-подручjе Доња Градина` предвиђено jе да изложбом у Београду почне обиљежавање Дана пробоjа jасеновачких логораша – 22. априла, с обзиром да се ове године обиљежава 70 година од тог догађаjа“, рекао jе Буква.

Изложба „Економиjе jасеновачког логора“ биће отворена сутра у 18.00 часова у Галериjи науке и технологиjе Српске академиjе наука и умjетности у Београду, а посjетиоци ће моћи да jе погледаjу до 10. фебруара.

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

Везане виjести:

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: