fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

ШТРАЈК ГЛАЂУ ДО СМРТИ АКО ТАЧИ ДОЂЕ У ПОДГОРИЦУ

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2015/Porodice_nestalih_sa_Kosova_i_Metohije.jpg

Породице из Удружења киднапованих и убиjених на Косову и Метохиjи коjе живе у централноj Србиjи и Црноj Гори наjавиле су да ће 15. jануара испред „Виле Подгорица“ у Подгорици ступити у штраjк глађу до смрти због посjете министра спољних послова /самопроглашеног/ Косова Хашима Тачиjа Црноj Гори, саопштено jе из београдске канцелариjе Удружења.

Породице су, уз поруку „Мило проклет био – твоj Тачи завио Метохиjу у црно“, поручиле црногорском премиjеру Милу Ђукановићу да, дочекуjући Тачиjа уз наjвише државничке почасти, убиjа породице жртава.

„Добро знате да су Тачиjу руке крваве до лаката. Тим позивом игноришете жртве Црногораца и Срба из Метохиjе, jер сте ви саучесници у злочинима Тачиjа коjи jе преко Црне Горе транспортовао наше чланове породица у Албаниjу у `жуту кућу` ради трговине људским органима“, наведено jе саопштењу.

Породице су упозориле да ће Подгорица сносити одговорност ако Тачи, као доказани предратни, ратни и послиjератни злочинац и вођа ОВК, уистину дође у Црну Гору.

„Штраjковаћемо глађу до смрти“, поручено jе из Удружења породица киднапованих и убиjених на Космету.

Некадашњи командант такозване ОВК Хашим Тачи боравиће 15. и 16. jануара у званичноj посjети Црноj Гори као гост црногорског шефа дипломатиjе Игора Лукшића.

Он ће се током боравка у Црноj Гори састати и са црногорским предсjедником Филипом Вуjановићем, премиjером Милом Ђукановићем и предсjедником Скупштине Ранком Кривокапићем.

 

Извор: https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане виjести:

АПЕЛ ВУЧИЋУ ДА ЗАТРАЖИ ПРОЦЕСУИРАЊЕ АЛБАНСКИХ ЗЛОЧИНАЦА

ЗЛОЧИН У „ПАНДИ“ ЈОШ ПЕЧЕ

ЗАШТО СРБИЈА НИЈЕ ТРАЖИЛА РЕЗОЛУЦИЈУ О „ЖУТОЈ КУЋИ“?

ЈАДОВНО-КОСОВО

 

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: