fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

А. Вулин: Срби у „Олуји“ бјежали пред усташким генералом Антом Готовином

oluja1Министар за рад Србиjе Александар Вулин поручио jе данас премиjеру Хрватске Зорану Милановићу да рjешење за све проблеме Хрватске ниjе у томе да се говори против Србиjе, већ у реформама и одржавању добросусjедских односа за осталим земљама у региону.

Реагуjући на Милановићеву изjаву поводом захтjева Жалбеног виjећа Хашког трибунала да се лидер радикала Воjислав Шешељ врати у Трибунал, Вулин jе подсjетио Милановића да његов српски колега Александар Вучић нема проблем да дође у Хрватску и каже шта мисли.

Напомињући да Србиjа са Хрватском жели наjбоље могуће добросусjедске односе, Вулин jе Милановића позвао да „превлада своjу суjету, дође у Београд и каже све шта мисли о Србима и Србиjи“.

„Дођите код нас и упознаjте 250.000 протераних (Срба) у `Олуjи`. Они нису Хрватску напустили из економских разлога, већ су бjежали пред усташким генералом и бившим хашким оптужеником Антом Готовином кога Милановић назива `анђелом`“, рекао jе Вулин новинарима у мjесту Јабука код Панчева.

Вулин напомиње да Србиjа ниjе неприjатељ Хрватскоj, али кад год неко у Хрватскоj изгуби изборе, прво помисли да ниjе довољно гласно критиковао Србиjу и Србе.

Милановић jе изjавио jуче да одлука Хашког трибунала да Шешељ мора да се врати у Хаг неће дестабилизовати регион и да jе несхватљива изjава српских функционера да jе то удар на премиjера Србиjе Александра Вучића.

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

Везане виjести:

На прослави „Олуjе“ Јосиповић и Милановић … – Jadovno 1941.

Милановић у веселом и ресетованом Београду – Jadovno 1941.

СРАМНА ИЗЈАВА МИЛАНОВИЋА О БРИЗИ ПРЕМА СРБИМА …

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: