fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

БАБИЋ НЕ ПРИСТАЈЕ НА ДЕЛОЖАЦИЈУ

Kozaraska_Dubica-b00c1aa2Горан Бабић из Козарске Дубице изjавио jе да ни по циjену живота неће пристати на деложациjу његове породице из породичне куће, коjу jе заказао Основни суд у Козарскоj Дубици за сриjеду, 4. март.

Бабић jе своjу имовину у Пакрачкоj Пољани у Хрватскоj 1992. године миjењао за имовину Петра Сукнаjића у Козарскоj Дубици.

„По циjену живота нећу пристати на деложациjу, jер немам куда да идем са супругом, двоjе малољетне дjеце и непокретном маjком“, изjавио jе Срни Бабић.

Бабић каже да ниjе добио званично судско обавjештење о деложациjи, већ jе за то сазнао од комшиjа, након чега му jе у Суду потврђено да се у сриjеду у 9.00 часова припрема исељење његове породице.

Према његовим риjечима, преминули Петар Сукнаjић са коjим jе миjењао имовину 1992. године, за живота никада ниjе тражио раскидање уговора о замjени некретнина, али су то урадили његови насљедници 2000. године након оставинске расправе.

„Са Сукнаjићем сам миjењао новоизграђену, али недовршену кућу у коjу сам до сада уложио 50.000 КМ, док jе моjа кућа у Хрватскоj потпуно девастирана, jер Сукнаjићи у њоj уопште нису боравили“, истакао jе Бабић.

Бабић jе апеловао на правосудне институциjе Републике Српске да одложе деложациjу до љета, како би могао ангажовати адвоката, jер jе његов раниjи правни заступник у међувремену преминуо.

 

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

 

Везане виjести:

4. Problem oduzetog stanarskog prava izbjeglih Srba iz Republike …

Отимачина, шиканирање и правосудна фарса – Jadovno 1941.

Четницима ниjе место у Загребу! – Jadovno 1941.

ОТИМАЧИНА ДОЛАЗИ НА НАПЛАТУ – Jadovno 1941.

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: