fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

Нове пријетње Србима који траже истину и нестале сроднике

https://jadovno.com/tl_files/ug_jadovno/img/baneri/srna2.jpg

Предсjедници општинских организациjа породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила у Сребреници и Братунцу Младен Груjичић и Радоjка Филиповић ових дана су изложени приjетњама смрћу коjе им упућуjу непозната лица телефонским позивима из Белгиjе.

Предсjедник сребеничке организациjе Младен Груjичић рекао jе Срни да jе о овим приjетњама обавиjестио полициjу.

Њега jе око поноћи приjе двиjе вечери назвало непознато лице и заприjетило да су му „дани одброjани“ и да „сви четници треба да се спреме за погубљење“. Позив jе био из Белгиjе. Исти глас, али са другог броjа такође из Белгиjе, и раниjе jе приjетио Груjичићу.

Филиповићева каже да се због приjетњи коjима jе изложена не осjећа сигурно.

„Очито jе да неки екстремисти и србомрсци, коjи су ко зна на шта све спремни, желе да нас уплаше и угуше рад наше организациjе, чиме би прикрили злочине почињене над Србима, избjегли одговорност за то и сприjечили да jавност сазна праву истину о рату у БиХ“, рекла jе Филиповићева.

Она jе додала да свиjет постепено ипак сазнаjе и прихвата реалност и истину да су у рату у БиХ мучени и страдали и Срби и Хрвати, а не само Бошњаци, и да су масовне злочине починили и припадници из реда бошњачког народа, али за њих jош нису одговарали и тек долази вриjеме да се та неправда исправи.

Извор: срна

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: