fbpx
Претрага
Close this search box.
Ж | Ž

Подијелите вијест:

ЗАБРИЊАВА ДОЛАЗАК ВУЧИЋА У ПОТОЧАРЕ

Младен Груjичић

Младен Груjичић

Предсjедник Организациjе породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Сребренице Младен Груjичић рекао jе данас да jе забрињаваjуће да премиjер Србиjе Александар Вучић долази у Поточаре 11. jула да би одао почаст бошњачким жртвама, а ниjе био на комеморациjи српским жртвама у Братунцу 4. jула.

„Очито jе да се наставља неправда према српским жртвама и минимизирање злочина над Србима. И очито jе да западне приjетње разним резолуциjама утичу на доношење многих одлука у државама региона, па и на Вучићев долазак у Поточаре“, рекао jе Срни Груjичић.

Он каже да су намjеравали да од Вучића затраже да не долази у Поточаре, jер се нико од бошњачкиг лидера никада ниjе извинио за српске жртве, нити jе кад посjетио неко од српских стратишта.

Груjичић напомиње да се од 1992. до 1995. године континуирано одвиjао злочин над српским народом у Сребреници и околини и да се за етничко чишћење и убиство око 3.500 Срба из средњег Подриња, од коjих су половина били цивили, нико ниjе извинио, а камоли да jе неко процесуиран и осуђен.

„То су били монструозни злочини и свирепа убиства цивила на разне начине, од клања, касапљења, печења на ражњу, одсиjецања глава и премлаћивања до смрти“, рекао jе Груjичић.

Извор: tl_files/ug_jadovno/img/otadzbinski_rat_novo/2014/srna.png

Везане виjести:

николић и вучић да не учествуjу у демонизациjи српског народа

ПРОТИВ ОДЛАСКА ФУНКЦИОНЕРА СРБИЈЕ У СРЕБРЕНИЦУ …

ако русиjа не стави вето, српска ће знати да има само србиjу

Подриње – Jadovno 1941.

 

Подијелите вијест:

Помозите рад удружења Јадовно 1941.

Напомена: Изнесени коментари су приватна мишљења аутора и не одржавају ставове УГ Јадовно 1941. Коментари неприкладног садржаја ће бити обрисани без упозорења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Пратите нас на друштвеним мрежама: